Scientific paper - Chapter in Book
Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača
In: Poljoprivreda u perspektivi održivosti / Katunar, Jana; Vretenar, Nenad; Jardas Antonić, Jelena (Ed.). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2025. pp. 263-277. urn:nbn:hr:192:968137


Cite this document

Zaninović, P. A. & Pavlić Skender, H. (2025). Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača. In J. Katunar, (Ed.), N. Vretenar, (Ed.), J. Jardas Antonić, (Ed.), Poljoprivreda u perspektivi održivosti (pp. 263-277). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:968137

Zaninović, Petra Adelajda and Helga Pavlić Skender. "Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača." Poljoprivreda u perspektivi održivosti, edited by Jana Katunar, edited by Nenad Vretenar, edited by Jelena Jardas Antonić, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2025, pp. 263-277. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:968137

Zaninović, Petra Adelajda and Helga Pavlić Skender. "Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača." In Poljoprivreda u perspektivi održivosti, edited by Jana Katunar, edited by Nenad Vretenar, edited by Jelena Jardas Antonić, 263-277. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:968137

Zaninović, P. A. and Pavlić Skender, H. (2025) 'Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača' in Katunar, J. (ed.), Vretenar, N. (ed.), Jardas Antonić, J. (ed.) Poljoprivreda u perspektivi održivosti Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, pp. 263-277. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:968137 (Accessed 13 April 2025)

Zaninović PA, Pavlić Skender H. Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača. In: J. Katunar, ed., N. Vretenar, ed., J. Jardas Antonić, ed. Poljoprivreda u perspektivi održivosti. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2025. Pp. 263-277. [cited 2025 April 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:968137

P. A. Zaninović and H. Pavlić Skender, "Kratki opskrbni lanci hranom – preferencije potrošača", Poljoprivreda u perspektivi održivosti, J. Katunar, N. Vretenar and J. Jardas Antonić, Eds. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2025, pp. 263-277. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:968137

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.