prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino
Rad nije dostupan
završni rad
Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino

Muhvić, Ana
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Muhvić, A. (2018). Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić, Ana. "Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić, Ana. "Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić, A. (2018). 'Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić A. Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2018 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

A. Muhvić, "Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.