University of Rijeka Faculty of Economics and Business
Cite this document
Dizdar, I. (2017). Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar, Ivan. "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar, Ivan. "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar, I. (2017). 'Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar I. Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Economics and Business; 2017 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
I. Dizdar, "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668