Dizdar, I. (2017). Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar, Ivan. "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar, Ivan. "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar, I. (2017). 'Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
Dizdar I. Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2017 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668
I. Dizdar, "Upravljanje kvalitetom u funkciji razvoja konkurentske prednosti prehrambenih poduzeća", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:280668