Bencan, M. (2024). Planiranje poslovanja malog obiteljskog poduzeća - primjer ugostiteljskog sektora (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:539559
Bencan, Martin. "Planiranje poslovanja malog obiteljskog poduzeća - primjer ugostiteljskog sektora." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:539559
Bencan, Martin. "Planiranje poslovanja malog obiteljskog poduzeća - primjer ugostiteljskog sektora." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:539559
Bencan, M. (2024). 'Planiranje poslovanja malog obiteljskog poduzeća - primjer ugostiteljskog sektora', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:539559
Bencan M. Planiranje poslovanja malog obiteljskog poduzeća - primjer ugostiteljskog sektora [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:539559
M. Bencan, "Planiranje poslovanja malog obiteljskog poduzeća - primjer ugostiteljskog sektora", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:539559