prikaz prve stranice dokumenta Carbon footprint of the food industry - situation and perspective
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Carbon footprint of the food industry - situation and perspective

Dakić, Iva
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Dakić, I. (2023). Carbon footprint of the food industry - situation and perspective (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:127075

Dakić, Iva. "Carbon footprint of the food industry - situation and perspective." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:127075

Dakić, Iva. "Carbon footprint of the food industry - situation and perspective." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:127075

Dakić, I. (2023). 'Carbon footprint of the food industry - situation and perspective', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:127075

Dakić I. Carbon footprint of the food industry - situation and perspective [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:127075

I. Dakić, "Carbon footprint of the food industry - situation and perspective", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:127075

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.