Turk, S. (2021). Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876
Turk, Sonja. "Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876
Turk, Sonja. "Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876
Turk, S. (2021). 'Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876
Turk S. Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876
S. Turk, "Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876