prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda
Rad nije dostupan
završni rad
Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda

Turk, Sonja
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Turk, S. (2021). Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876

Turk, Sonja. "Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876

Turk, Sonja. "Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876

Turk, S. (2021). 'Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876

Turk S. Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876

S. Turk, "Utjecaj ambalaže na percipiranu kvalitetu prehrambenog proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:173876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.