prikaz prve stranice dokumenta Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji
Rad nije dostupan
završni rad
Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji

Antičević, Alan
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Antičević, A. (2020). Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:349856

Antičević, Alan. "Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:349856

Antičević, Alan. "Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:349856

Antičević, A. (2020). 'Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:349856

Antičević A. Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:349856

A. Antičević, "Organizacija i poslovanje banke hrane u Italiji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:349856

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.