Skender, S. (2020). Istraživanje percepcije potrošača o lokalnoj i ekološkoj hrani (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:827129
Skender, Sandra. "Istraživanje percepcije potrošača o lokalnoj i ekološkoj hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:827129
Skender, Sandra. "Istraživanje percepcije potrošača o lokalnoj i ekološkoj hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:827129
Skender, S. (2020). 'Istraživanje percepcije potrošača o lokalnoj i ekološkoj hrani', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:827129
Skender S. Istraživanje percepcije potrošača o lokalnoj i ekološkoj hrani [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:827129
S. Skender, "Istraživanje percepcije potrošača o lokalnoj i ekološkoj hrani", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:827129