Pandurić, F. (2019). Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421
Pandurić, Filip. "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421
Pandurić, Filip. "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421
Pandurić, F. (2019). 'Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421
Pandurić F. Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421
F. Pandurić, "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421