Ružić, M. (2024). Razvoj proizvoda i organizacija proizvodnje u proizvodnji kruha i pekarskoj industriji (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:558533
Ružić, Mia. "Razvoj proizvoda i organizacija proizvodnje u proizvodnji kruha i pekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:558533
Ružić, Mia. "Razvoj proizvoda i organizacija proizvodnje u proizvodnji kruha i pekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:558533
Ružić, M. (2024). 'Razvoj proizvoda i organizacija proizvodnje u proizvodnji kruha i pekarskoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:558533
Ružić M. Razvoj proizvoda i organizacija proizvodnje u proizvodnji kruha i pekarskoj industriji [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:558533
M. Ružić, "Razvoj proizvoda i organizacija proizvodnje u proizvodnji kruha i pekarskoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:558533