Znanstveni rad - Poglavlje u knjizi
Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra
U: Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2023. str. 101-113. urn:nbn:hr:192:228393

Kaštelan Mrak, Marija; Kaštelan, Kristina

Citirajte ovaj rad

Kaštelan Mrak, M. i Kaštelan, K. (2023). Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra. Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj (str. 101-113). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:228393

Kaštelan Mrak, Marija i Kristina Kaštelan. "Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra." Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2023, str. 101-113. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:228393

Kaštelan Mrak, Marija i Kristina Kaštelan. "Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra." U Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj, 101-113. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:228393

Kaštelan Mrak, M. i Kaštelan, K. (2023) 'Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra' Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, str. 101-113. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:228393 (Datum pristupa: 04.05.2024.)

Kaštelan Mrak M, Kaštelan K. Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra. Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2023. Str. 101-113. [pristupljeno 04.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:228393

M. Kaštelan Mrak i K. Kaštelan, "Iskustvena dobra - implikacije sagledavanja vina kao iskustvenog dobra", Izazovi vinskog sektora u Republici Hrvatskoj Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2023, str. 101-113. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:228393

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.