prikaz prve stranice dokumenta Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji
Rad nije dostupan
završni rad
Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji

Bakšaj, Andrea
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Bakšaj, A. (2022). Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071

Bakšaj, Andrea. "Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071

Bakšaj, Andrea. "Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071

Bakšaj, A. (2022). 'Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 17.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071

Bakšaj A. Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 17.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071

A. Bakšaj, "Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.