prikaz prve stranice dokumenta Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda

Stilinović, Karla
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Stilinović, K. (2022). Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda (Završni specijalistički). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:389378

Stilinović, Karla. "Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda." Završni specijalistički, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:389378

Stilinović, Karla. "Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda." Završni specijalistički, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:389378

Stilinović, K. (2022). 'Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda', Završni specijalistički, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 16.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:389378

Stilinović K. Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda [Završni specijalistički]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 16.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:389378

K. Stilinović, "Učinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda", Završni specijalistički, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:389378

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.