Omanović, M. (2021). Održive konkurentske prednosti u razvoju vinskog turizma na primjeru ugostiteljskog obrta "Klet Romić" (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
Omanović, Majda. "Održive konkurentske prednosti u razvoju vinskog turizma na primjeru ugostiteljskog obrta "Klet Romić"." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
Omanović, Majda. "Održive konkurentske prednosti u razvoju vinskog turizma na primjeru ugostiteljskog obrta "Klet Romić"." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
Omanović, M. (2021). 'Održive konkurentske prednosti u razvoju vinskog turizma na primjeru ugostiteljskog obrta "Klet Romić"', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
Omanović M. Održive konkurentske prednosti u razvoju vinskog turizma na primjeru ugostiteljskog obrta "Klet Romić" [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
M. Omanović, "Održive konkurentske prednosti u razvoju vinskog turizma na primjeru ugostiteljskog obrta "Klet Romić"", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797