Vidačković, J. (2021). Prilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:140164
Vidačković, Josipa. "Prilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:140164
Vidačković, Josipa. "Prilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:140164
Vidačković, J. (2021). 'Prilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:140164
Vidačković J. Prilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:140164
J. Vidačković, "Prilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:140164