Tomiša, M. (2020). Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663
Tomiša, Marina. "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663
Tomiša, Marina. "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663
Tomiša, M. (2020). 'Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663
Tomiša M. Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663
M. Tomiša, "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663