prikaz prve stranice dokumenta Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije

Tomiša, Marina
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Tomiša, M. (2020). Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, Marina. "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, Marina. "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, M. (2020). 'Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 12.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša M. Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 12.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

M. Tomiša, "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.