Professional paper - Professional paper
Organic production of sheep meat in the Republic of Croatia

Tomljanović, univ.spec.oec.; Mijolović, mag.oec. (2016)
Cite this document...

Tomljanović, U. & Mijolović, M. (2016). Ekološka proizvodnja ovčjeg mesau Republici Hrvatskoj. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII. (3), 247-255. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:709085

Tomljanović, univ.spec.oec. and mag.oec. Mijolović. "Ekološka proizvodnja ovčjeg mesau Republici Hrvatskoj." Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVIII, no. 3, 2016, pp. 247-255. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:709085

Tomljanović, univ.spec.oec. and mag.oec. Mijolović. "Ekološka proizvodnja ovčjeg mesau Republici Hrvatskoj." Meso : prvi hrvatski časopis o mesu XVIII, no. 3 (2016): 247-255. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:709085

Tomljanović, U. and Mijolović, M. (2016) 'Ekološka proizvodnja ovčjeg mesau Republici Hrvatskoj', Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII(3), pp. 247-255. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:709085 (Accessed 24 March 2019)

Tomljanović U, Mijolović M. Ekološka proizvodnja ovčjeg mesau Republici Hrvatskoj. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2016 June 30 [cited 2019 March 24];XVIII(3):247-255. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:709085

U. Tomljanović and M. Mijolović, "Ekološka proizvodnja ovčjeg mesau Republici Hrvatskoj", Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVIII, no. 3, pp. 247-255, June 2016. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:709085. [Accessed: 24 March 2019]